Tlf. 2328 3305 ebl@erhvervs-centrum.dk

Hvad arbejder vi med?

 

Hos Læsø GrafikProduktion laver vi tryksager af enhver art og er yderst konkurrencedygtig. Vi tilbyder også forskellige kontorservices.

 

  • Tryksager af enhver art.

  • Skilte af enhver art, og til ethvert formål.

  • Bildekoration.

  • Grafik og Layout.

  • Renskrivning af tekst materiale.

  • Print- og skanningsopgaver.

  • Kontorservice, herunder dokumentudvikling, annonceopsætning m.v.

Læsø GrafikProduktion

 

Historie

Læsø GrafikProduktion, som er en del af selskabet Læsø Erhvervs & Iværksætter Centrum, er en virksomhed der blev grundlagt som et kontorfællesskab med domæne på Mejeripladsen i Byrum på Læsø. Ideen med at lave et iværksættermiljø på Læsø, hvor iværksættere kunne være fælles om det samme kontormiljø, it- opkoblinger, husleje, samt andre generelle udgifter for iværksættere, opstod efter et langt liv som tømmerhandler på Læsø, med afsæt i, at lave et centrum for erhvervsrådgivning og erhvervshjælp til iværksættere og mindre erhvervsvirksomheder.

 

Speciale i grafiskproduktion

Virksomheden er nu ca. 20 år gammel, og har gennem de seneste 10-12 år udviklet sig til at være specialist i at håndtere erhvervsmæssige opgaver inden for reklamebranchen med speciale i først og fremmest udvikling af ideer til den visuelle profil i en nystartet eller etableret virksomhed, der endnu ikke helt har fået styr på den visuelle profil for virksomheden.

Læsø GrafikProduktion arbejder med områderne Tryksager til virksomheden, Flayers, Brochurer, Skilte til virksomheden enhver art, samt udarbejdelse af bildekorationer til virksomhedens køretøjer, og alt sammen med sammenhæng i synergieffekten.

Det vigtigste i forbindelse med at tilrettelægge en god og fornuftig markedsføringsstrategi for en virksomhed, er den indledende samtale om virksomhedens egne ønsker til sit udseende i fremtiden, samt ønskerne om hvordan virksomheden vil se ud i kundernes øjne for at have den rigtigste virkning på disse i forhold til de produkter eller tjenesteydelser, som virksomheden vil sælge til sine kunder.

På siden her, kan du se en hel del eksempler på de løsninger, som jeg i samarbejde med virksomhederne har været med til at løse i bestræbelserne på, at skabe en rød sammenhængende tråd i virksomhedens synergieffekt i forhold til konkurrenterne i et marked, hvor der er rift om kundernes gunst.

 

Visuel profil

Gennem alle de år Læsø GrafikProduktion har udført opgaver for erhvervsvirksomheder og Kommuner m.fl. har Læsø GrafikProduktion skabt et netværkssamarbejde med virksomheder inden for grafik og trykkeriområdet, samt ligeledes samarbejder med producenter inden skiltefremstillingsområdet, der gør, at Læsø GrafikProduktion er yderst konkurrencedygtig på alle de områder der skal til, for at din virksomhed får en samlet og fornuftig visuel profil på markedet.

 

Lokalt

Læsø GrafikProduktion er en nordjysk virksomhed, i dag med domæne i Sæby, og på grund af vores ønske om den nære og fysiske kontakt til vores kundekreds, arbejder Læsø GrafikProduktion i Nordjylland som primært kerneområde.

Hvis du tager kontakt til Læsø GrafikProduktion, vil du opleve, at vi indleder med at tage en god snak om de opgaver du ønsker løst for din virksomhed, og denne indledende snak kan helt uforpligtende følges op med et tilbud på de opgaver der er tale om. Kontakt >>

 

Med venlig hilsen

Erik Boye Larsen

 

 

Læsø GrafikProduktion

Tlf. 2328 3305 - www.erhvervs-centrum.dk